Følg os på
  
  
  
  

Oplev

Dækket bord med tarteletter med høns i asparges hos Tartel
Hos Tartel inviterer vi dig ind i en verden af smag og underholdning, hvor klassiske opskrifter får et nyt og unikt twist. Som verdens første tartelet-restaurant er vi stolte af at kunne tilbyde en helt særlig oplevelse for hele familien.

I vores hyggelige restaurant kan du nyde de vidunderlige toner når vores talentfulde tartellers optræder. Flere gange om dagen vil du kunne opleve festlige og nostalgiske klassikere fra både Disney og Melodi Grand Prix, der fylder lokalet med glæde og skaber en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne.

For børnene har vi skabt et trygt og sjovt miljø, hvor de kan lege, lære og udforske, mens de voksne slapper af og nyder vores lækre smørbagte tarteletter. Vores maskot, Tartello, er altid klar til at sprede glæde og tage del i børnenes opdagelser og eventyr.

Som den første restaurant af sin slags er vi dedikerede til at give vores gæster en oplevelse udover det sædvanlige. Vores velbevarede opskrifter og fortolkninger af den klassiske danske spise sikrer, at der altid er noget nyt og spændende at smage på. Fra vores smørbagte butterdejs-bunde til vores delikate fyld, bestræber vi os på at skabe velsmagende retter, der får vores gæster til at komme tilbage igen og igen.

Så kom og oplev Tartel, hvor mad, musik og hygge går hånd i hånd, og hvor både børn og voksne kan skabe uforglemmelige minder sammen. Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til en verden af smag og underholdning!