Følg os på
  
  
  
  

Show

Hos Tartel er vi stolte af at kunne tilbyde vores gæster en helt særlig oplevelse, der går ud over et lækkert måltid. Vores talentfulde ansatte sørger ikke kun for at servere de mest velsmagende tarteletter, men de underholder også med skøn livemusik flere gange om dagen.

For at blive ansat som tarteller (medarbejder på Tartel) går man nemlig ikke til ansættelsessamtale - man går til audition!

Tarteller synger til måltidet

Nyd nostalgiske toner og skønne sange


Vores optrædener byder på et festligt udvalg af velkendte melodier fra både Disney og Melodi Grand Prix. Vi elsker at se vores gæster synge med, klappe i takt og bare nyde de gode gamle klassikere, mens de nyder deres måltid. Tartels repertoire er nøje sammensat af vores kapelmester Henrik Krogsgaard.

Et engageret og talentfuldt hold


Vores ansatte er nøje udvalgt efter deres talent og passion for den gode danske mad. De er dedikerede til at skabe uforglemmelige øjeblikke for vores gæster og sprede glæde gennem deres smittende entusiasme og musikalske evner.

Den bedste tid på dagen


Hos Tartel er vi ikke bange for at tænke kreativt og tage vores passion for musik og mad et skridt videre. Vi er stolte over at præsentere vores helt egen sang, der indfanger essensen af vores restaurant og det, vi står for. Hvad er meningen? At være værter for den bedste tid på dagen; når familien sidder samlet ved et bord.

Vores sang af samme navn er en vigtig del af Tartel-oplevelsen og skaber en sjov, festlig og genkendelig stemning, hvor både børn og voksne kan synge med og nyde musikken sammen. Så kom og lad dig rive med af Tartels temasang, og oplev den unikke atmosfære, hvor mad, musik og gode minder smelter sammen.

Du kan måske øve dig hjemmefra? 🤩

Så kom og oplev den unikke kombination af lækker mad og underholdning hos Tartel. Vi garanterer en sjov og mindeværdig oplevelse for både børn og voksne. Vi glæder os til at dele magiske øjeblikke med jer og skabe uforglemmelige minder sammen!