Følg os på
  
  
  
  

Ofte stillede spørgsmål

Om at arbejde hos Tartel 🙋

Ja! Fælles for os alle, er at vi elsker at synge og optræde. Og dine kolleger er altså ret gode!

Du får løn for de timer, du er på arbejde i restauranten. Højere end de fleste andre steder. Din timeløn vil kunne gradvist stige jo bedre du gør det, og jo længere tid du arbejder med os.

Ja! En del af tartellerne går på en uddannelse ved siden af jobbet som musicalperformer hos Tartel.

Vi elsker forskelligheden, og derfor findes tartellers i alle aldre! Man skal dog være mindst 16 år for at arbejde i Tartel.

Det er ikke et krav - det vigtigste er din personlighed, resten lærer vi dig.

Deltid er 12 timer om ugen (3 vagter, heraf en i weekenden) - fuldtid er 37 timer om ugen (5 arbejdsdage).

Du får lov at smage alt hos Tartel! Og så får du tarteller-rabat hver gang du bestiller.

Alle vores sange er på dansk, og handler ofte om kærlighed, venskab og at have det sjovt. Nogle af sangene kender du, andre vil være nye for dig. Hvilken er din yndlings?

Så hyggeligt. Du skulle prøve det!

Hvis du drømmer om at stå på en scene, give andre en følelse af noget godt og vil være et del af et musikalsk fællesskab.

Hvis du planlægger at være væk en længere periode, kan det påvirke din mulighed for at blive tarteller. Oplys det når du søger jobbet, så tager vi en samtale og finder ud af om det kan lade sig gøre.

Vi stiller ikke krav til hvor tæt på Tartel, du skal bo. Det vigtigste er at du er i stand til at møde til tiden. Den tarteller med længst på arbejde pt. har små to timer med bus og tog til arbejdet.

Ja. Vi har ofte travlt fredag, lørdag og søndag, hvor mange gæster ligger vejen forbi for den bedste tid på dagen.

Selvfølgelig. Vi respekterer alle mennesker, og vi elsker at vi er forskellige - forskellighed er faktisk noget af det der styrker vores arbejdsplads, synes vi.

Det er muligt at tage pauser, når arbejdet tillader det. Arbejder du fuldtid, har du hver dag en halv times frokostpause. Vi betaler selv vores pauser.

Audition bliver holdt i det centrale København, typisk på et teater eller spillested. Her vil du møde vores producer, kapelmester og vores restauratør, som udgør panelet.

Ja! Vil du være med i festudvalget?

Ja, vi er professionelle i alt vi gør. Derfor skal du øve dig og være velforberedt. Du vil få støtte, hvor du har behov, og vi er gode til at hjælpe hinanden, hvis en af os bliver i tvivl om noget.

Flere af vores tartellers går på et studie, og jobbet i Tartel er forenligt med at gå i skole. Hvis du har sabbatår, men allerede, skal du fortælle det når du søger, så kan vi bedst muligt tilrettelægge vores drift.

En ansættelse hos Tartel er krævende og vi forventer dit fulde fokus, ligesom du kan forvente et vigtigt skridt i din karriere hos os. Det er ikke muligt at have flere jobs.

Ja! Tartel har åbent året rundt, men vi planlægger vores bemanding, så vi skiftevis kan holde velfortjent fri. I jo bedre tid du ønsker ferie, jo større er chancen for at vi kan imødekomme det.

Hvis du har en god idé, eller har noget på hjerte, så tal med vores SoMe-gruppe - så får du sikkert chancen.

Vores panel bestående af vores kapelmester, vores producer og vores restauratør vil bedømme din ansøgning. Går du videre i forløbet, vil din video kunne blive delt.

Som tarteller er man eksponeret. Af samme grund har vi helt faste retningslinjer for at beskytte dig og din identitet, så du kan have et privatliv helt som du er vant til.